Zoeken naar:

Tsja marketing dat is ook weer zoiets. Continu bezig zijn met je zelf promoten, jezelf kenbaar maken aan je netwerk en dan dat ook nog uitbreiden want anders zijn nieuwe klanten ver weg. Ook hierin zijn wij de helpende hand. Afgestudeerd met diverse masters in online marketing en communicatie weten we inmiddels wel waar we het moeten zoeken.

Mogen we jou mee helpen zoeken? Het gaat je schelen in een hoop uitzoekwerk om überhaupt te weten te komen wie nou eigenlijk op zoek is naar jou. Je denkt natuurlijk dat jouw tekst die wij op jouw site moeten plaatsen alles omvat wie en wat je bent qua bedrijf of persoon… maar is het ook dat wat de klanten zoeken? Je weet het niet he… nee en wij in het begin ook niet maar door goed naar jou te luisteren kunnen wij jouw visie vertalen naar een perfect online marketing profiel. Jij noemt dat jouw website wij noemen het jouw persoonlijke visitekaartje.

Zoekmachineoptimalisatie, pfff wat een woord maar ja wel veel punten in wordfeut toch… Wij zorgen er voor dat je deze gekke worden niet eens hoeft te bedenken en laten jouw site groeien in Google en eventueel ver daar buiten zoals jij dat zou willen. Het hoeft niet moeilijk te zijn is ons idee zolang je de juiste taal maar spreekt. En ja, wij zijn jouw tolk hierin en niet alleen voor hamsters maar echt voor alles.