Zoeken naar:

Een website is de basis van jouw verkoopkansen in het huidige tijdperk. Zonder ben je nergens en het kan zo eenvoudig zijn. Wij nemen je mee in de wereld van de online zichtbaarheid. Hier vertalen wij jouw wensen naar een mooi en passend online plaatje.


Het proces is eenvoudig, je geeft aan wat je wensen zijn en wij storten ons volledig hierop en laten je een voorbeeld zien en vanuit daar maken we er een topsite van. Eentje die jou gaat helpen om online ook daadwerkelijk vindbaar te zijn tussen de bijna 2 miljard websites…

Compleet, voordelig en snel voor elkaar dus precies wat je wilt !

DE START

De basis begint bij een website met ongeveer drie pagina’s. Je startpagina waar duidelijk is wie je bent en wat je doet, de pagina met de mogelijkheden en een contact pagina. Eigenlijk zijn de meeste websites niet meer dan dat. Uiteraard is alles mogelijk en kunnen we uitbreiden hoever je maar zou willen. Op basis van WordPress is een heleboel mogelijk en die kunde en technieken beheersen we dan ook perfect.

DE KOSTEN

250 euro daar begint het allemaal mee. Een basis voor jou opgezet en afgestemd naar jouw wensen en vanuit daar dus verder. Extra pagina’s, uitbreidingen, gave visuals, pakkende tekst vorming, afbeeldingen op maat, fotografie verzorging, SEO, complete online marketing en nog veel meer. Uiteraard allemaal in overleg. Een complete prijslijst is dus niet te doen, de basis is duidelijk en dan verder.

Naast het maken van een site zijn er nog een paar zaken die jaarlijks terug keren en zeker niet vergeten mogen worden. De domeinregistratie, hosting van de site met onbeperkt dataverbruik, SSL certificaten voor een veilige site naar je bezoekers toe. Dit zijn kleine bedragen maar wel handig om van te voren te weten. Bij elke website geven wij de mogelijkheid een standaard onderhoudspakket af te nemen. Elke maand zorgen wij dan voor de updates, klein onderhoud en advies voor eventueel aankomende noodzakelijke aanpassingen om er zo zeker van te zijn altijd 100% in de lucht te blijven.

  • Domeinregistratie vanaf 15 euro per jaar
  • SSL certificaat 10 euro per maand
  • Hosting 10 euro per maand
  • Onderhoudspakket 25 euro per maand
  • Groot onderhoud op offerte basis (uurtarief 25 euro per uur)